Нейно кралско височество кралица бе емблематична фигура в съвременната култура от

...
Нейно кралско височество кралица бе емблематична фигура в съвременната култура от
Коментари Харесай

Живот в изкуство: 5 портрета на Кралица Елизабет II

Нейно кралско височество кралица бе емблематична фигура в актуалната просвета от съвсем век: най-дълго управлявалият монарх, тя е претърпяла и е била в центъра на безчет моменти, определящи епохата. Възкачвайки се на трона през 1952 година единствено на 27 години, коронацията на кралица Елизабет беше първата в историята, излъчена по малкия екран, гледана от над 200 милиона души по света. 

Вижте някои от най-емблематичните портрети на кралица Елизабет II през нейното 70-годишно ръководство:
 Съюз на демократичните сили с бурна реакция против наличието на Митрофанова на тържествата за Съединението 8 септ 2022 | " Скандализирани сме от наличието на съветския дипломат на тържествата за Съединението в Пловдив. " Това...
Анди Уорхол, Елизабет II- кралица на Обединеното кралство (1985 година )

Създадено през 1985 година на предишния век, това поп арт изображение на кралицата оставя отпечатък в историята. Този портрет на Нейно Величество от Анди Уорхол е част от поредност, озаглавена „ Управляващите кралици “, за което той създава шестнадесет портрета на четири кралици в четири разнообразни цвята. Използва медийни фотоси като първоначален материал и с присъщия си пъстър блок жанр. 

 
              

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР